Jak zdravě zhubnout

Také si každý den říkáte: Chci zhubnout? Kroutíte se před zrcadlem a přesvědčujete své já, že konečně začnete držet dietu a zhodíte ty špeky na břiše? Zhubnete a budete královnou večírků? Přečtěte si tento článek až do konce a dozvíte se úplně grandiózní a fungující informaci, díky které vám půjde hubnutí jako po másle. Nebojte se, nejde o žádný preparát, jen se dozvíte lehký návod na hubnutí, který jsem odzkoušela na svých kamarádkách.

na šířku

V prvé řadě je potřeba si uvědomit, že náš metabolismus je původně nastaven na úplně jiný životní styl, než jaký žijeme dnes. To je vlastně jádro pudla všech problémů s nadváhou, dnešní moderní civilizace. Počty jsou v tomto případě naprosto jednoduché – přijímáme hodně kalorické energie a málo ji ze sebe vydáváme.

Tuky a cukry jsou fajn, jenomže my je jíme o mnoho více, než by naše tělo potřebovalo a chtělo. Jíme je, protože nám chutnají, ale to, že nám něco chutná ještě neznamená, že nám to prospívá. Pokud máte chuť na uzeniny, věříte snad, že by vám prospívali? Ne. Chutě jsou rozmarem mozku, nikoli těla. Výdobytky civilizace nám poskytují mnoho možností blaženosti a nezdravé jídlo je jednou z těch nejoblíbenějších. Takové jídlo nám přináší obrovské a přitom snadno dostupné potěšení. Pro průměrného člověka je naprosto přirozené si toto potěšení dopřávat. Pro někoho se to dokonce stává alfou omegou života. Někdy dokonce více, než sex. Vždyť dobré jídlo je na rozdíl od dobrého sexu tak dostupné. Je snadné se uspokojit.

Mnoho z vás si teď jistě řekne: „ To je blbost, já hodně pracuji, pohybu mám dost.“ Ale ono to není zas až tak pravda. Hodně práce totiž neznamená dostatek pohybu. Práce může být úmorná a nudná a tudíž nás rychleji vyčerpá, a to i bez vydání adekvátní kalorické energie. Pokud neděláte na stavbě, tak doporučuji práci do svého energetického výdeje moc nezapočítávat.

Takže, co tedy máte udělat proto, aby se vám podařilo zhubnout? Neřešme teď rychlé hubnutí, ale zaměřme se na podstatu toho, jak vlastně zhubnout.

Většina lidí, si svoji štíhlost musí prostě zasloužit. Nic nepřijde jen tak. Základem úspěchu je dostatek pohybu a racionální strava. Jídelníček vám může sepsat buď odborník, nebo se pokusíte, sepsat si ho sami. Každopádně zeleninu a ovoce můžete jíst v neomezeném množství. Ostatní jídlo si musíte pečlivě plánovat podle toho, jak se hýbete.

A teď ta slibovaná informace pro vaše úspěšné hubnutí:

Do každodenního jídelníčku zahrňte 50% libovolné zeleniny, 10% jakéhokoli ovoce dle chuti a zbývající procenta rozdělte mezi libové maso, sýry a bezlepkové přílohy. Na každý den si naplánujete přiměřenou sportovní aktivitu. Tato aktivita by se měla rovnat ostré hodinové chůzi proložené během ( přibližně 6-7 kilometrů), hodinovému aerobnímu cvičení, disko tanci – intenzivní zátěž s menšími přestávkami, hodina v bazénu atd.

Milujete značky Tramontana, Silvian, Cache Cache, Yes! Miss, Mango a Steilmann? Užijte si báječné nakupování v outlet obchodu MiaviModa.cz

Pokud budete správně jíst a dostatečně se hýbat, budete muset jíst častěji. A ono je to tak naprosto správné. Náš organismus je odpradávna takto naprogramován – jíst kvalitně a často.

Mnohé z vás také jistě zajímá jak rychle zhubnout. Ve všech možných publikacích se rychlé hubnutí šmahem zavrhuje.   Ono rychlé hubnutí je samozřejmě možné a pokud to člověk zkrátka potřebuje, tak do toho půjde. Nic proti ničemu. Rétorika rychlého hubnutí je sice trošku drsná, ale strašně jednoduchá. Jednoduše zminimalizujete příjem potravy a zmaximalizujete pohyb. Sesekat si potravu však znamená, odepřít svému tělu výživu. Jídelníček bleskového hubnutí musí být opravdu speciálně sestavený a bezkompromisní.

Chcete více energie pro sport, pro hubnutí, pro život? Zdravě a bez chemie vám ji dodá korejský ženšen. Chcete vědět více?

Strašák jojo efekt nebývá následek rychlého hubnutí jako takového. Vím, že strašení jojoefektem je u výživových poradců velice oblíbené, ale ze skušeností se svými zákaznicemi vím, že jojoefektu se dá předejít.  Pes je totiž zakopaný někde jinde. Jojo efekt se objevuje pouze tehdy, pokud se daná osoba vrací ke svému původnímu stylu života. Je otázka, co to vůbec jojo efekt je – zda následke rychlého hubnutí nebo spíše návrat k nezřízenému způsobu života: přejídání se, pochutnávání si na vysloveně škodlivém jídle, pravidelné mnohahodinové relaxace u PC či televize, či s kamarádkami na kafíčku.

V syrovém ovoci a zelenině je násobně více vitamínů a minerálu než v uvařeném mrtvém mase. Jediné, co lidi motivuje jíst tepelně upravenou stravu a maso – jsou CHUTĚ 🙂 Chutě jsou rozmařilostí mozku. Mozek to chce, protože mozek touží po blaženosti – a tu chutě dávají. Pokud si člověk najde i jíné formy blaženosti, pak nemá chutě na prvním místě a je schopen přecházet na lepší stravu

Jak zdravě a rychle zhubnout, to je téma, které zajímá nejednu ženu a dokonce i nejednoho muže. Na internetu jsou desítky článků, tipů a kurzů jak zdravě zhubnout. Všechny nám v základu říkají jednu stejnou pravdu: špatně jíme a málo se hýbeme. A ono to tak opravdu je, přestože jsou mnozí přesvědčeni, že mají pohybu dost a jedí zdravě. Málokdo si totiž umí představit, co to vlastně je dostatek pohybu a co je to zdravé jídlo. Pojďme tedy nyní probrat zdravé hubnutí.

Všichni se pídíme za informacemi jak rychle zhubnout, jak zhubnout deset kilo za 14 dní, jak pálit tuky, a prostě jak mít štíhlou postavu, ale málokdo se nakonec dokáže nasměrovat k cíli. Já ovšem věřím, že vy budete ti, co to dokáží, když zjistíte jak je to snadné.

Famózní granule s kachním masíčkem, ze kterých se váš pejsek pomine blahem. Podívejte se, kde je můžete sehnat a nepropásněte akční balení
Potíže s pejskem? Začtěte se do eBooku, ve kterém najdete konkrétní a simple řešení těch nejpalčivějších psích hříchů
Jak mě vitariánská strava vylepšila a co se stalo, když jsem ji přestala držet
Nejtemnější stránky vašeho znamení

araganový olej bílé pole banner

depky

10 kilo

Líbil se vám můj článek? Kdykoli mě pozvete na kávičku, podpoříte mojí tvorbu a já vám budu moci častěji přinášet nové články a příběhy.